Top Ad unit 728 × 90

Sen Benimsin Dizisi Oyuncuları ve Konusu FOX TV

sen-benimsin-1-bolum-19-haziran
FOX SEN BENİMSİN OYUNCULARI VE KONUSU

Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yaptı ve yerini yaz dizilerine bıraktı. Bir çok kanalın yeni dizileri yavaş yavaş izleyici ile buluşmaya başladı. Sezonun en iddialı dizilerinden birisi de Fox Tv'nin yeni dizisi Sen Benimsin...Sen Benimsin dizisinin baş rollerinden şarkıcı Gökhan Keser ile Rüveyda Öksüz yer alıyor. Yaz dizileri genelde uzun soluklu olmasa da Fox Tv diziler genelde diğer sezon dizilerinin de önüne geçebiliyor.  Kiraz Mevsimi dizisi gibi Sen Benimsin dizisi bakalım tutacak mı yoksa kısa zamanda veda mı edecek göreceğiz. İşte Fox'un yeni dizisi Sen Benimsin tüm oyuncu kadrosu ve dizinin konusu..

Sen Benim dizisi 19 Haziran 2015 Cuma akşamı Saat 20,:00 da Fox Tv de ilk bölümü ile seyirci ile buluşacak... Bakalım 1. bölümü ile ekrana gelecek olan Sen Benimsin izleyici tarafından beğenilecek mi?

Sen Benimsin dizisinde Ejder(Göhan Keser) ve Nağme(Ruveyda Öksüz)'nin aşkı konu ediniyor. Dizide zengin bir ailenin çocuğu olan ve tüm mal varlığının varisi Ejder ile piyanist Nağme ilk görüşte birbirlerine aşık olurlar. Tabi ki aşk o kadar büyümüştür ki Ejder ve Nağme evlenmek ister ve evlilikleri ailelerinin haberi olmadan gerçekleşir. Bu durum daha sonra kaosa dönüşecektir. Nağme Ejder ve ailesini tanımaya başladıkça Ejder ile ilgili önemli bir sırrı öğrenecektir. Bakalım ikilinin aşkı her şeye rağmen devam edebilecek mi? İşte Sen Benimsin dizisinin tüm oyuncuları...haberler4

SEN BENİMSİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU
  • Sen Benimsin dizisi Ejder(GÖKHAN KESER)
  • Sen Benimsin dizisi Nağme(RÜVEYDA ÖKSÜZ)
  • Sen Benimsin dizisi Elvan(DİLA DANIŞMAN)
  • Sen Benimsin dizisi Şimal(BURAK SERGEN)
  • Sen Benimsin dizisi Nevin(BUKET DEREOĞLU)
  • Sen Benimsin dizisi Cemile(ÖZGÜL KAVRUK)
  • Sen Benimsin dizisi Şefika(SEDA AKMAN)
  • Sen Benimsin dizisi Ahlas(RUHİ SARI)
  • Sen Benimsin dizisi Bereket(GÜVEN HOKNA)
 

 

 
Sen Benimsin Dizisi Oyuncuları ve Konusu FOX TV Reviewed by Haberler4 on 6/19/2015 Rating: 5
All Rights Reserved by Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Share by Star Tuan

Biểu mẫu liên hệ

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.