Top Ad unit 728 × 90

Sibel Can Kiminle Evleniyor? Sibel Can'ın Düğünü Ne Zaman?

SİBEL CAN KİMİNLE EVLENİYOR?

Şarkıcı Sibel Can 3.evliliğine hazırlanıyor. Magazin basınını son günlerde meşgul eden Sibel Can'ın kiminle evleneceği merak ediliyor. Peki Sibel Can kimle evlenecek, Sibel Can'ın düğünü ne zaman?

Sibel Can evlilik hazırlıklarına başladı.

Sibel Can Kimle Evlenecek?
Sibel Can'ın İngiliz bir iş adamı ile evleneceği söyleniyor. Sibel Can'ın düğün Fransa’ da olacak. Sanatçının Fransa'daki evinde yapılacakmış.

Sibel Can'ın Gelinliği Nur Yerlitaş'tan..
Sibel Can'ın gelinliğini ise ünlü modacı Nur Yerlitaş dikecek...

Sibel Can'ın Sevgilisi Kim?
Sibel Can'ın evlilik kararı aldığı 6 aylık sevgilisi İngiliz bir işadamı...

SİBEL CAN KİMDİR?

Sibel Can gerçek adıyla Sibel Cangüre, 1 Ağustos 1970 yılında İstanbul'da doğmuştur. Dansözlükten şarkıcılığa yükselen sanatçı televizyon ve sinema oyunculuğu ile sunuculuk da yapmaktadır.

Yugoslav göçmeni Engin Cangüre ve Mudanya'lı Emine Gül Sezer Cangüre'nin ilk çocukları olarak Karagümrük semtinde doğmuştur. Sanatçının babası birçok ünlü soliste eşlik eden bir keman sanatçısıydı. Sibel Can 14 yaşındayken, gelen teklif üzerine oryantal olarak sahneye çıkmaya başladı. Babası Engin bey ile beraber yurt içi ve yurt dışında yaptığı turnelerde hem oryantallik hem de solistlik yaptı. Dönemin bilinen mekanları Galata Kulesi ve Astorya gibi kulüplerde çıkan sanatçı, Nükhet Duru'nun, Fahrettin Arslan'a tavsiyesi üzerine Maksim Gazinosu'nda çıkmaya başladı ve henüz 17 yaşındayken assolist oldu.

SİBEL CAN EVLİLİKLERİ 
Sibel Can ilk evliliğini 1988 yılında Hakan Ural ile yapmıştır. Hakan Ural ile olan evliliğinden Engincan ve Melisa adından iki çocuk dünyaya getirdi. Hakan Ural'dan 1999 yılında ayrıldı. Boşandıktan sonra işadamı Sulhi Aksüt ile evlendi ve bu evlilikten Emir isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Sibel Can Kiminle Evleniyor? Sibel Can'ın Düğünü Ne Zaman? Reviewed by Haberler4 on 5/13/2016 Rating: 5
All Rights Reserved by Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Share by Star Tuan

Biểu mẫu liên hệ

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.