Top Ad unit 728 × 90

Big Brother Kim Elendi 31 Ocak 2016

31 OCAK BİG BROTHER KİM ELENDİ

Star TV Big Brother Türkiye'de haftanın finalinde yarışmadan elenen 9.yarışmacı 31 Ocak Pazar günü belli oldu. İşe bu hafta Big Brotherda elenen yarışmacı...
Big Brother dokuzuncu haftasının finali 31 Ocak pazar akşamı yayınlandı. Bu hafta Big Brotherda elenen isim belli oldu. İşte elenen yarışmacı...

Big Brother evinde geçen hafta Funda ve Seda elenmişti. Bu haftaki eleme listesinde ise REZAN, GÖKÇEN, ALPHAN ve SİNAN vardı. Bu dört isimden birisi big brother'a veda etti... İşte o isim...

İŞTE 31 OCAK ELENEN YARIŞMACI BELLİ OLDU İLK KEZ SAYFAMIZDA...

Star Tv Big Brother yarışmasının dokuzuncu haftasında lideri ARSEL olmuştu. BU HAFTA elemeye ise Rezan, Gökçen, Alphan ve Sinan kalmıştı. 31 Ocak finalinde sms sonuçlarına göre en az sms alan yarışmacı elendi. Bu hafta elenen Alphan oldu.
BU HAFTA ELENEN İSİM ALPHAN OLDU...
BİG BROTHER EVİNDE ALPHAN ELENDİ...
Big Brother evinde ilk hafta elenen ALPHAN geçen hafta yarışmaya yeniden girmiş, Bu hafta 1 haftalık big brother macerası bu akşam son buldu. Alphan Big Brother'da ikinci kez elenmiş oldu.
  • ALPHAN ELENDİ?
  • REZAN MI ELENDİ?
  • GÖKÇEN Mİ ELENDİ?
  • SİNAN MI ELENDİ?
Big Brother evinde geçen hafta ilk kez iki yarışmacı birden elenmişti. Evde artık yalanlarından dolayı sevilmeyen SEDA ve FUNDA elenmişti. Seda'nın elenmesi ile Onur'unda en çok istediği şey olmuştu.
Geçen hafta Big Brother evinden Onur'un kurallara uymaması sonrasında alınan ceza çok konuşulmuştu. Elemeye Onur yerine en yakın arkadaşı Sinan girmiş oldu.

Big Brother evinde geçtiğimiz günlerde "Gözleme" siparişi yüzünden tartışma çıkmış, Hüseyin sinirlerine hakim olamamıştı. Hüseyin'in 2 gözleme istemesi nedeniyle Rezan ve Gökçen çok sinirlenmişti, bu durum karşısında Hüseyin önüne geleni tekmelemiş zor sakinleştirilmişti. Önümüzdeki haftalarda Hüseyin'in elemeye kalması muhtemel.

Gökçen yeniden eleme listesinde. Eleme listesine geçtiğimiz hafta dışında her hafta yazılan gökçen bu hafta da elemeye kaldı. Fakat yine kurtuldu. Big Brother evinde sevilmese de halk Gökçen'i seviyor..

BİG BROTHER ALPHAN KİMDİR?

big Brotherda elenen Alphan Yuvalı, 15 eylül 1994 doğumludur. 22 yaşındaki yarışmacı Eyüboğlu Ataşehir İlköğretim Okulunu bitirdikten sonra Marmara Kolejinde ardından da Doğa Koleji'nde eğitimine devam etti. Liseyi bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi İngilizce Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü kazanan yarışmacı eğitimine devam etmektedir.

Alphan Yuvalı bir çok reklamda rol almıştır. İşte o reklamlar...
Big Brother Alphan Oynadığı Reklamlar:
Luppo reklamında(Baş örtüsü takıp luppo yiyen çocuk)
Domino's Pizza reklamında
Krispi reklamında
Hepsiburada reklamında
Vodafone reklamında
Hobby Jöle reklamında
Migros reklamında
Algida reklamında
Eti Crax reklamında
Eti Popkek reklamında

Big Brother Türkiye Yarışmacıları...

   
 

  
Big Brother Kim Elendi 31 Ocak 2016 Reviewed by Haberler4 on 1/31/2016 Rating: 5
All Rights Reserved by Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Share by Star Tuan

Biểu mẫu liên hệ

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.