Top Ad unit 728 × 90

16 Kasım Kısmetse Olur 32.Bölüm Neler Yaşandı

16 KASIM KISMETSE OLUR EVİNDE YAŞANANLAR

Kanal D de yayınlanan Kısmetse Olur programı ilgiyle takip edilirken programa her hafta dahil olan yeni gelin ve damat adayların da kim olduğu merakla aranıyor. Geçtiğimiz hafta yarışmaya yine yeni gelmiş olan Sermin ve Önder kendilerini iyi gösterememiş ve diğer yarışmacı arkadaşları tarafından elenmek üzere yazılmış ve yarışmaya veda etmişlerdi. Eleme sonrasında yarışmaya yeni gelin ve damat adayları dahil olmuş ve Kısmetse Olur evinde ki gelin ve damat adaylarıyla tanışmışlardı. Kısmetse Olur evine yeni katılan Yasın ve Burçak bakalım evlenme yolunda nasıl bir yol izleyecekler ve kendilerini sevdirme konusunda başarılı olabilecekler mi. Yarışmaya yeni katılan damat adayı Yasin daha önce yarışmadan elenen Melek'in eski sözlüsü olduğunu açıklamış ve gelin adayları buna çok şaşırmışlardı. Bakalım Kısmetse Olur'un yeni yayınlanan 32. bölümünde neler yaşanacak. Kırmızı odaya hangi adaylar çağrılacak. Yeni adaylar kimlerle görüşme yapmak isteyecek? Hepsi ve daha fazlası 16 kasım Kısmetse Olur 32.bölümünde....

Kısmetse Olur 16 Kasım 2015 Pazartesi Günü Yaşananlar

Burçak ilk günden Melis ile karşı karşıya geliyor. Cansel'in saçlarını koyu renge boyaması dikkat çekti. Cansel Erdeme ben kıskanç birisi değilim ama yavaş yavaş kıskanmaya başladım dedi. Melis Mehtapla konuşurken Cansel hakkında ne yapmalıyım dedi. Melis Cansel ve Erdem'i kıskanıyor ve Mehtap'a benim elimden birini almak bu kadar kolay değil dedi.

Erdem de Melis sürekli bitti bitti diyordun şimdi neyin hırsına girdi anlamıyorum dedi. Emre Ayçaya sürpriz yemek için arkadaşlarından yardım istedi diğer damat adayları da ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Seda hanım geldi ve kırmızı oda görüşmeleri ile ilgili tahminlerini sordu. Gelinler kendilerini hangi damat adayının çağırabileceğini tahmin ettiler.

Duygu - Ercan dedi.
Burçak - Erdem dedi
Mehtap - Murat dedi
Ayça - Emre dedi
Melis - Tankut dedi.
Cansel - Erdem dedi
Ceyda - Ercan dedi

KIRMIZI ODAYA KİMLER GEÇTİ


Tankut - Burçak
Tankut kırmızı odaya yeni gelen gelin adayı Burçak'ı çağırdı. Burçak'ın ilk kırmızı oda deneyimiydi ve ilk görüşmesini Tankut ile yaptı. Tankut Burçak'a kafanda çizdiğin bir damat adayı var mı diye sordu. Burçak yok ama işi olan kariyeri olan biri olmasını isterim dedi. Maço erkek sevmem dedi. Tankut öğrenmek istediğim şu ben bu güne kadar yaşadığım deneyimlerden şu şekilde bir aday istiyorum mu diyorsun dedi. Burçak ta öyle kadı kriterlerim yok gönlümü fet edecek erkeği arıyorum dedi.http://haberler4.blogspot.com

Serhan - Mehtap
Serhan kırmızı odaya Mehtap'ı çağırdı. Kırmızı odaya giren Mehtap karşısında Serhan'ı görünce şaşırdı. Serhan erkekler evindeki damatların Murat ve Mehtap arasındaki ilişkisi konusunda fikirlerini söyledi. Görüşmeleri Murat hakkındaydı.




Emre - Ayça
Emre kırmızı odaya her zamanki gibi Ayçayı çağırdı. Ayçaya biraz soğuk davranınca Ayça çok üzüldü. Oysa Emre hazırladığı süpriz yüzünden bu şekilde davranmıştı. Ayça görüşme sonrasında gelinler evinde gözyaşlarına boğuldu ve evdeki gelin adaylarıda Emrenin ailesinin Ayçayı istemediği için ağladığını düşündüler.




Murat - Mehtap
Murat kırmızı odaya Mehtap'ı çağırdı. Murat Mehtap'a Duyguyla kavgalarına bir son vermesi gerektiğini çünkü Duygu meselesini kesin olarak kapattığını söyledi.




Erdem - Cansel
Erdem kırmızı odaya yeni tanımaya başladığı ve tanımaya devam etmek istediği Cansel'i çağırdı. Cansel sürekli gelinler evinde Melisle Erdem konusunda tartışmaya girdiği için Erdem ve Melis konusunun netleşmesi için benimle Melise inat olsun diye mi ilgileniyorsun dedi. Erdem ise Melisle bir daha olmayacağını söyledi ve ben bu olanlara rağmen Melise dönecek bir adam değilim dedi.

Yasin - Cansel
Yasin kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Yasin ilk kırmızı oda hakkını Canselden yana kullandı. Cansel de Meleğe inat mı bu yarışmaya katıldın dedi. Tüm gelin adaylarında da bu fikir olduğunu belirtti.





Ercan - Ceyda
Ercan kırmızı odaya Ceydayı çağırdı. Daha önce Canselle görüşen Ercan aklında geldiğinden beri Ceyda'nın olduğunu ama Önder yüzünden geri durmak istediğini belirtmişti. Kırmızı oda görüşmesinde senin yüzünden uyuyamadım rüyalarıma giriyorsun dedi Ceydaya. Uyandım ve sana bir şiir yazdım dedi ve yazdığı şiiri Ceydaya okuduktan sonra ona bir bileklik hediye etti.


Melis ve Duyguyu kırmızı odaya çağıran olmadı. Bakalım bu durum ilerleyen günlerde ne şekilde değişecek.

Melis ve Erdem Neden Kavga Ettiler
Emre'nin süpriz'i için Ayça damat adaylarının evine gidrken diğer damat adaylarıda gelinler evine geçti ve güzel sohbetler yaşandı. Canselle Erdem görüşme yaparken Melis geldi ve Erdemden açıklama istedi Erdem de bekle ben burada bir görüşme yapıyorum dedi bunun üzerine Melis sen kimsin ben senin keyfini mi bekleyeceğim diyerek bağırdı. Daha sonrasında gergin konuşmaların olması üzerine Erdem oradan ayrılırken Melisin Erdemin omzuna vurarak hadi canım hadi demesi Erdemi çileden çıkardı ve Melise sinirli bir ses tonuyla çek elini dedi. Bakalım Melis Erdem Cansel üçgenind ilerleyen günlerde neler yaşanacak.




16 Kasım Kısmetse Olur 32.Bölüm Neler Yaşandı Reviewed by Haberler4 on 11/16/2015 Rating: 5
All Rights Reserved by Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Share by Star Tuan

Biểu mẫu liên hệ

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.