Top Ad unit 728 × 90

Suruç'taki Canlı Bomba Tespit Edildi

İŞTE ŞANLIURFA SURUÇ'TAKİ CANLI BOMBA...

20 Temmuz 2015 pazartesi günü Şanlıurfa Suruç ilçesinde meydana gelen bomba patlamasında ilk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti, 100 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Suruç'taki patlamanın canlı bomba olduğu iddia edildi. Canlı bombanın kimliği belirlendi...

Canlı Bomba'nın Kimliği Tespit Edildi...
İşte Canlı Bomba...
Suruç bombacısının Adıyaman nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Şeyh Abdurrahman Alagöz olduğu yapılan DNA testi sonucunda kesinleşti.

İşte Şanlıurfa İzzettin Küçük'ün patlama ile ilgili açıklamaları;"Derin üzüntü içerisindeyim. Bu terörü lanetle kınıyorum. Vefat eden kardeşlerime Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Canlı bomba olduğunu kesinleştirdik. Şu anda 28 ölü var, 100'e yakın da yaralılar var. Bütün yaralılar sağlık kuruluşları ile hastanelere nakledildi onu ifade edebilirim. Canlı bomba ama 18 yaşında mıdır? Yaşı nedir, ne değildir onu henüz ekiplerimiz, güvenlik güçlerimiz tespit için uğraşıyor. Olay çok taze. Kimdir, kimliği hedir, onun hakkında henüz bir bilgimiz yok. Olay yeri inceleme ekibi ve pek çok güvenlik kuvveti, o araştırmayı yapıyor ve netice alacaklar. Netice alınca da kamuoyuyla paylaşacağız."
Suruç'taki Canlı Bomba Tespit Edildi Reviewed by Haberler4 on 7/20/2015 Rating: 5
All Rights Reserved by Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Share by Star Tuan

Biểu mẫu liên hệ

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.