Top Ad unit 728 × 90

İnadına Aşk Deniz(Cem Belevi) Kimdir, Kaç Yaşında, Biyografisi

inadina-ask-deni-cem-belevi
İNADINA AŞK DİZİSİ DENİZ ARAS(CEM BELEVİ) KİMDİR?

Fox Tv'nin perşembe akşamları yayınlanan İnadına Aşk dizisinde Deniz Aras karakterini canlandıran Cem Belevi hakkında detaylı bilgiyi sizler için derledik. Yakışıklılığı ile özellikle genç kızların dikkatini çeken Cem Belevi aslında ekranlara yabancı değil. Daha önce şarkıcı olarak tanıdığımız genç oyuncu dizide canlandırdığı Deniz karakteri performansı ile oyunculuğunu da konuşturuyor. Peki Cem Belevi kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte tüm soruların cevabı, biyografisi ve fotoğrafları ile Cem Belevi...

İnadına Aşk Dizisi Deniz Aras Kimdir? 
İnadına Aşk dizisinde Deniz, kardeşi Yalın ile birlikte Arass Teknoloji’yi yönetiyor. Deniz asil bir ailenin torunudur, dedesi ve kuzenleriyle birlikte aynı evde yaşamaktadır. Annesiyle babasını bir kazada kaybeden, kardeşi Nehir'i de eğitim için Amerika'ya gönderen Deniz, kendisini eğlenceye vurmuştur. Hayatta işi ve ailesi dışında hiçbir şeyi önemsememekte, her gece dışarı çıkıp her gece başka bir kadınla birlikte olarak paparazzilerin gözdesi olmayı sürdürmektedir. Deniz, günün birinde Ezgi ile karşılaşır ve ilk defa bir kızın kendisine yüz vermediğini görerek çok şaşırır. Elbette skor yapmak için bu güzel şeyin peşine düşer. Ama bu sefer sert kayaya tosladığını ve toslarken de fena halde aşık olduğunu anlaması uzun sürmeyecektir. Dizide Deniz böyle bir karakter peki gerçekte Deniz yani Cem Belevi nasıl birisi, işte biyografisi...

Cem Belevi Kimdir?
Cem Belevi'nin Yaşı: 28
Cem Belevi'nin Boyu: 1.81 m
Cem Belevi'nin Kilosu: 80 kg 

Cem Belevi 4 Haziran 1987 yılında İzmir’de doğmuştur. Cem Belevi, 2013 yılında çıkardığı Bilmezsin albümü ve "Kim Ne Derse Desin" şarkısı ile tanınmıştır.
Cem Belevi, müziğe çocukluğundan beri ilgi duymuş, ilkokul yıllarından piyano dersleri almıştır.
Lise yıllarında da müzik sevdasından vazgeçmeyen yakışıklı oyuncu bir çok konser vermiştir. Üniversite eğimini Londra David Game College’de işletme ve ekonomi bölümünde tamamlamıştır. Ayrıca London Scholl Of Contemporary Music’de jazz ve şan eğitimi aldı.

Eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönen Cem Belevi, 2013 yılında ilk albümü olan Bilemezsin’i çıkardı.
Cem Belevi, şarkıcı Ayshey ile yaptığı düet çalışması “Kim Ne Derse Desin” şarkısıyla tanındı.
Şimdilerde ise müziğin yanı sıra oyunculuk kariyerine de başlamıştır. İnadına Aşk dizisinde Deniz Aras karakterini canlandırmıştır.

Cem Belevi'nin Oynadığı Diziler:
2015 İnadına Aşk dizisi Deniz Aras

Cem Belevi'nin Fotoğrafları:

İnadına Aşk Deniz(Cem Belevi) Kimdir, Kaç Yaşında, Biyografisi Reviewed by Haberler4 on 7/16/2015 Rating: 5
All Rights Reserved by Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Share by Star Tuan

Biểu mẫu liên hệ

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.