Top Ad unit 728 × 90

Emekli Maaşları Bayramdan Önce Yatar mı?

emekli-maaslari-bayram-oncesi
EMEKLİ MAAŞLARI RAMAZAN BAYRAMINDAN ÖNCE YATACAK MI?

Her yıl bayram geldiğinde en çok merak edilen konu bayram öncesi erken maaş yatıp yatmayacağı. Özellikle memur ve emekliler bu haberi çok merak ediyor. Bu sene Ramazan Bayramı 17 Temmuz 2015 Cuma gününe denk geldiği için memurlar maaşlarını bayramdan önce almış olacak. Fakat emekliler maaşlarını 17 ile 26 Temmuz tarihleri arasında aldığı için bayram öncesinde maaşlarını yatıp yatmayacağını merak ediyor.... Özellikle temmuz ayında alacakları zammlı maaşların bayram öncesinde yatması milyonlarca emekliyi sevindirecektir... Peki maaşlar bayramdan önce yatar mı? İşte haberimizin detayları...

Genelde bayram sonrasına denk gelen maaş ödemeleri hükümet kararı ile bayram öncesinde ödeniyordu. Bakalım bu bayram da böyle bir durum olacak mı?

Emekliler temmuz maaşları zamlı alacaklar...
Emekli maaşlarına yapılan yüzde 3 lük zam ve yüzde 1.46 lık enflasyon oranı ile birlikte emekli bu ay maaşını yüzde 4,46 zamlı almış olacak. Bakalım zamlı maaşlar ayın 15inde yatacak mı?

Ramazan Bayramı temmuz ayının 17sinde olduğu için emekliler maaşlarını ramazan bayramında önce almak istiyor. Şimdilik bu konu ile ilgili yapılmış resmi bir açıklama yok.
Hükümetten gelecek erken maaş ödemesi ile ilgili tüm haberleri bu sayfadan duyuracağız...

Sizce maaşlar bayramdan önce yatmalı mı?
Sizin düşüncelerenizi YORUM bölümünden alalım...
Emekli Maaşları Bayramdan Önce Yatar mı? Reviewed by Haberler4 on 7/07/2015 Rating: 5
All Rights Reserved by Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Share by Star Tuan

Biểu mẫu liên hệ

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.