Top Ad unit 728 × 90

2015-2016 Galatasaray Kombine Fiyatları

gs-kombine
GALATASARAY KOMBİNE FİYATLARI 2015-16 YENİ SEZON

Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonunda Galatasaray Spor Kulübü Kombine fiyatları belli oldu. Galatasaray resmi internet sitesinde yeni sezon için kombine satış tarihini ve fiyatlarını duyurdu. Galatasaray kombine satışları 26 haziran 2015 tarihinde başlayacak. İşte yeni sezon Galatasaray kombine fiyatları ve kombine yenileme ile ilgili detaylar...

Galatasaray'ın 2015-16 sezonundaki kombine fiyatları 900 TL ile 5.500 TL arasında değişiyor... İşte resmi açıklama ve kombine fiyatları...

Kombine Satışları 26 Haziran 2015 Cuma günü saat:11.00’da, GS Bonus kartlarına 3,6,9 taksit avantajıyla, passo.com.tr ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena kombine satış ofisinde başlayacaktır.

2015-16 GS KOMBİNE FİYATLARI



Galatasaray AŞ resmi sitesinde yaptığı duyuruda,
"2015-16 Futbol Sezonu Kombine satışlarımız 26 Haziran Cuma saat: 11:00'da başlıyor.

Değerli Taraftarlarımız;


2015-2016 Futbol Sezonu kombine satışları 26 Haziran 2015 Cuma günü saat:11.00’da, GS Bonus kartlarına 3,6,9 taksit avantajıyla, passo.com.tr ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena kombine satış ofisimizden başlayacaktır.


Bir kişi en fazla 5 adet kombine satın alabilecektir. Kombine alımında seçilen her koltuğa farklı TC kimlik numarası veya pasaport numarasının tanımlanması gerekmektedir. Kombine tanımlanacak tüm taraftarların passolig kartı veya tamamlanmış kart başvurusu bulunması gerekmektedir."

açıklamasını yaptı.

KOMBİNEMİ NASIL YENİLERİM?

2015-2016 Futbol Sezonu kombineleri, 22 Mayıs 2015 Cuma günü saat 17:00’da %10 yenileme indirimi ve GS Bonus kartlarına 3,6,9 taksit avantajıyla passo.com.tr ve Ali Sami Yen Spor  Kompleksi Türk Telekom Arena kombine satış ofislerimizden yenilemeye çıkıyor.
1. Yenileme işlemini nereden yapabilirim?
passo.com.tr üzerinden veya TT Arena kombine ofisinden (09:00-17:00 saatleri arasında) kombinenizi yenileyebilirsiniz. Kombine yenileme işlemi esnasında otomatik olarak passolig kartınıza kombine tanımlaması gerçekleşecektir.
2. Kombinemi nasıl yenilerim?
- passo.com.tr sitesi açıldıktan sonra “Giriş” butonuna tıklanıp mail adresi ve şifre ile giriş yapılır.
- Kişisel menü üzerinde “Kombinelerim” başlığında bir önceki sezon kullanılan kombine seçilir ve yenileme aşamasına geçilir. Yenileme döneminde yalnızca bir önceki sezon kullanılan koltuğun yenileme işlemi yapılabilir.
- GS Bonus kartlarına 3-6-9 taksit imkânıyla yenileme yapabilirsiniz. Diğer banka kartlarına tek çekim olarak işlem yapılmaktadır.
- Ödeme sayfasında kredi kartı ile ödeme yapılıp satın alma işlemi sonlandırılır. Aynı sayfada satış sözleşmesi ve faturalandırma işlemi için güncelleme yapabilirsiniz.
- TT Arena’da bulunan kombine ofisine kimliğiniz ile müracaat edip yenileme işleminizi yapabilirsiniz.
3. Passolig Galatasaray Kombine Kart’ımın kullanım süresi ve fiyatı ne kadar olacak?
Passolig Galatasaray Kombine Kart’ınızın 1 (Bir) yıl geçerli olup, yıllık e-bilet kullanım bedeli 25 TL’dir.
4. Passolig Kart nedir?
Passolig, taraftarların maça girmelerini sağlayan kişiye özel üzerinde isim, soyisim, TC Kimlik No ve fotoğraf bulunan sportif kimlik kartıdır.
5. Passolig Kart almak zorunda mıyım?
6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereğince stadyumlara giriş için bir Passolig Kart sahibi olmanız gerekir. Türk Telekom Arena’da maç izlemek isteyen tüm taraftarlarımızın Passolig kartı olması zorunludur. Yani kombine bilet alımından önce mutlaka Passolig karta başvurmalısınız.
6. Passolig Kartımı teslim almadan da kombine satın alabilir miyim ?
Passolig Karta başvurduktan sonra, kartınız elinize ulaşmadan da passo.com.tr'den satın alabilirsiniz.
7. Passolig Kartım elime ulaşmadı ne yapmalıyım ?
Maç gününe kadar kartınız elinize geçmese bile Türk Telekom Arena’daki e-bilet gişelerinden kimliğinizi ibraz ederek tek geçişlik pass kartınızı alarak maça giriş yapabilirsiniz.
8. Kombine satın alınırken hangi kartlara taksit yapılmaktadır ?
Sadece GS Bonus sahiplerine 3-6-9 taksit seçeneği bulunmaktadır.
9. Kombinelerde indirim imkanı var mıdır ?
Yenileme döneminde %10 indirim dışında, kombine GS Bonus ya da öğrenci indirimi yapılmamaktadır.
10. Kombine ofisi çalışma saatleri nedir ?
Hafta içi her gün 09.00 ve 17.00 saatleri arası.
11. Tek maç için Kombine devri (re-sale) yapabilir miyim?
Herhangi bir nedenden dolayı kombine sahibi olarak maça gelememeniz durumunda koltuğunuzu Galatasaray Spor Kulübüne devrederek ilgili maç için başka bir taraftara satılmasına imkan verebilirsiniz. Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinelerini istedikleri zaman sistem üzerinden kulübümüze devredebilirler. Ancak kulüp, ilgili maçın biletleri tükendiğinde sizin koltuğunuzu satışa çıkaracaktır. Tek maç için satılan bilet gelirinin %50’ si bir sonraki sezon kombine yenilemesinde indirim olarak uygulanacaktır.
12. Kombine transferi nedir ?
Kombine sahibinin gidemeyeceği maçın haklarını, bir seferliğine, bir başka Passolig Kart sahibine transfer etmesine kombine transferi denmektedir. Kombine transferi gerçekleştiren kombine sahibi, haklarını devrettiği için, maça gidemeyecektir. Kombine transferi tüm sezonu kapsamamakta, sadece satışa açılan maçlar için uygulanmaktadır.
13. Kombinemde tanımlı bir maçı arkadaşıma nasıl transfer ederim ?
- http://www.passo.com.tr ye üye girişi yapın.
- Profilinizi görüntüleyin ve “Kombinelerim” sekmesine tıklayın.
- “Kombine Transferi” sekmesine tıklayın
- Kombinenizi ve transfer etmek istediğiniz maçı seçin.
- Transfer edilecek kişinin TC Kimlik numarasını “TC Kimlik No” kutucuğuna yazın ve “Tanımla” butonunu tıklayın.
- “Bilet Transferi” başlığı altında transfer edilen kişinin TC Kimlik numarasını görüyorsanız ilgili maça ait hakkınız o kişiye transfer edilmiş demektir.
14. Transfer yapılan kişi kombine sahibine geri transfer yapabilir mi?
Transfer yapılan kişi kombinesini asıl sahibine geri transfer edebilir.
15. Transfer yapan kombine sahibine, farklı bir kişiden bilet/kombine transfer edilebilir mi?
Passolig Kart sahibi biri, transferi yapan kombine sahibine bilet/kombine transferi yapabilir.
16. Transfer yapıldıktan sonra transferi yapan kombine sahibi bilet alabilir mi?
Kombine sahibi transferi yaptıktan sonra kendisine yeni bir bilet alabilir.
17. Müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?
0850 724 33 44 nolu telefon numarasından 7/24 müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.
18. Şikayetimi nereye ve nasıl iletebilirim?
Her türlü görüş, öneri ve şikayetlerinizi 0850 724 33 44 no’lu çağrı merkezimize ve info@passo.com.tr mail adresine iletebilirsiniz.
19. Benim Passolig kartımla başkası stadyuma giriş yapabilir mi?
E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.
20. Passolig Kart ile kaç kombine satın alabilirim?
Her Passolig karta (TC Kimlik Numarasına) bir kombine yüklenebilmektedir. Bir kişi, en fazla 5 adet kombine satın alabilir, ancak bu kombinelerin her birinin ödeme adımından önce farklı Passolig Kart sahiplerine tanımlanması gerekmektedir. Tüm Passolig Kartlar, tüm stadyumlarda geçerlidir. Ancak ev sahibi kulüp, bilet satışında kendi logosunu taşıyan Passolig Kart sahiplerine öncelik tanıyabilir.
21. Maç günü Passolig Kart’ımı unutursam ne olacak?
Kartı henüz kurye tarafından kendisine teslim edilmemiş taraftarlar maç günü stadyum gişelerinden “TEK GİRİŞLİK PASS KART” alarak bilet alabilecekler veya almış oldukları bileti bu karta yükletip maça girebilecekler. Kartı yanında olmayan, kartını çaldırmış, kaybetmiş kartı zarar görmüş (kırılmış vb.) taraftarlar “TEK GİRİŞLİK PASS KART” alabilecekler.
22. Passolig ve kombine alımında yaş sınırı var mıdır?
6222 sayılı yasaya istinaden 6 yaşının üzerindeki kişiler için bilet alımı zorunludur. Dolayısıyla 6 yaşının üzerindeki kişiler Passolig ve kombine satın alabilirler.
23. Yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları ve yabancı uyruklu kişiler Passolig Kart’a nasıl başvuruda bulunabilir? Yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları www.passolig.com.tr üzerinden TC kimlik numaralarıyla başvurabilir. Yabancı uyruklular ise yine www.passolig.com.tr üzerinden pasaport numarası ile kart başvurusunda bulunabilirler.haberler4
24. Passolig Galatasaray Kartı ile Türkiye’deki tüm maçlara bilet alabilir miyim?
Evet, tek bir Passolig Galatasaray Kart ile Türkiye’de Passolig uygulaması olan her yerde maç bileti alabilir ve stada giriş yapabilirsiniz. Fakat ev sahibi kulüp kendi logolu Passolig kartlarına öncelikli satın alma hakkı verebilir.
2015-2016 Galatasaray Kombine Fiyatları Reviewed by Haberler4 on 6/28/2015 Rating: 5
All Rights Reserved by Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Share by Star Tuan

Biểu mẫu liên hệ

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.