Top Ad unit 728 × 90

Kısmetse Olur 3 Kasım Salı Neler Oldu?

KISMETSE OLUR 3 KASIM 21.BÖLÜM

Kanal D ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan ve ilgi ile takip edilen Kısmetse Olur 3 Kasım Salı günü 21.bölümü ile ekrana geldi. Geçtiğimiz hafta yarışmadan Eser ve Melek  elenmişti. Bugün Kısmetse olur evinde Daniela'nın Ceyda'nın eski kilolu fotoğraflarını çıkarttırıp göstermesi sabahın ilk saatlerinin olayı oldu. Günün en önemli konusu ise Emre'nin ve Ayçanın aileleriyle yüzleşmesi oldu.İşte 3 Kasım Kısmetse Olur 21.Bölümde yaşananlar...

Kısmetse Olur bu sabaha Daniela ve Ceyda'nın tartışmasıyla başladı...

Daniela Ceydanın daha önceki kilolu fotoğraflarını çıkarttırıp kahvaltı hazırlanırken kahvaltıda hamur işleri yemeye devam edersek diyerek Ceyda'nın fotoğraflarını göstererek bu hale geleceğiz dedi..Ceyda da eski halleri olduğunu söyleyerek kendini savundu.

Bugün hem Emre'nin hemde Ayça'nın aile bireyleri Kısmetse Olur'a konuk oldular. İşte yaşananlar... 


Emre'nin Teyzesi'nin Ayçayla Görüşmesi

- Emre'nin Teyzesi Aslı hanım gelin adaylarına süpriz yaptı ve Ayçayla bahçede görüşme yapmak istediğini söyledi.

- Emre'nin Teyzesi Ayçaya, bazı hareketlerini beğenmediğini söyledi. Giyiminin açık olduğunu ve oturup kalkmasını bilmediğini söyledi. Yaşça Emreden büyük olduğunu, evlenip ayrıldığını ve ailelerine uygun bir gelin adayı olmadığını söyledi. Ayçanın dövmelerinden rahatsız olduğunu söyledi. Emre'nin Teyzesi Ayçayı onaylamadığını yüzüne söyledi illede istiyorsan biraz hareketlerine dikkat edeceksin dedi. Emre'nin teyzesi Ayçanın evde köpek bakıyor olmasına da iyi gözle bakmadı.

- Emre'nin teyzesi daha sonra diğer gelin adaylarıyla birlikte kahvaltı etti ve diğer gelin adaylarına da nasihatler verdi...

Ayça'nın Annesi ve Anneannesiyle Emre'nin Görüşmesi

- Aynı dakikalarda Ayça'nın Anneannesi de damat adaylarına süpriz yatı.Sonrasında da Ayçanın Annesi de damat adaylarının evine konuk oldu.

- Ayçanın da Anneannesi Emre'ye öğütler veriyor.. Anneannesi Emre'nin Ayçayı ağlatmasına iyi bakmadığını söyledi. Emrede Ayçanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Kızımıza çok bağırıyorsun ben dayanamıyorum dedi. Emrede ben onun ağlamasını istemiyorum zaten ben de dayanamıyorum dedi.

- Ayçanın Annesi diğer damat adaylarıyla sohbet etti.

- Ayçanın Annesi Emreyle görüşüyor. Ayçanın üzerine gidersen tersini yapar dedi. Sen hep güzel yaklaş dedi  o sana kötü gelse bile sen ona inadına güzel gel dedi.

- Daniela ile Duygu arasında tartışma çıktı. Daniela Duygunun her konuya karıştığını söyledi. Birbirlerini yalancılıkla suçladılar seslerini yükselttiler.

Ayçanın Annesi, Anneannesi ve Emrenin Teyzesiyle Görüşmesi

Emre'nin teyzesi Ayçanın yaşının emreden büyük olduğu, daha önce evlenmiş ayrılmış olduğunu ve eğer Emreyi istiyorsa hal ve hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Ayçanın Anneannesi de Emre'nin teyzesine Emre'nin gözlerini büyüterek Ayçaya yürümesini tasvip etmediğini söyledi.

İşte 3 Kasım Kısmetse Olur kırmızı odaya geçen yarışmacılar...


KIRMIZI ODAYA KİMLER GEÇTİ?


Emre-Teyzesi
Emre Teyzesiyle görüştü. Teyzesi Emre'ye bizim kriterlerimize uygun olmayan bir gelin adayı dedi. Bu birlikteliği onaylamadığını ve Ayçaya söylediğini söyledi. Emre de Ayçanın evlenip ayrılması benim için önemli değil dedi.


Ayça-Anneannesi
Ayçanın anneannesi Emreye neler söylediğini Ayçaya anlattı. Ayça da Anneannesine Emre'nin teyzesinin kendisini yerden yere vurduğunu söyledi.

Emreyle Ayça bahçede görüşüyorlar...

 

Emre Ayçaya üzerine "Kenetlenmek" ve "İlk Sınav" yazdığı bir taş verdi ve bu taşı da diğer gelin adaylarından kimsenin dokunamayacağı bir yere resminin yanına koymasını söyledi.

Bakalım yarın neler yaşanacak....





















3 kasım kısmetse olur, 21.bölüm kısmetse olur, kısmetse olur bugün neler oldu, kısmetse olur kırmızı oda, kısmetse olur yarışmacıları
Kısmetse Olur 3 Kasım Salı Neler Oldu? Reviewed by Haberler4 on 11/03/2015 Rating: 5
All Rights Reserved by Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Share by Star Tuan

Biểu mẫu liên hệ

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.