Top Ad unit 728 × 90

Aşk Yeniden Dizisi Fatih - Buğra Gülsoy Kimdir, Biyografisi, Fotoğrafları

bugra-gulsoy-ask-yeniden
AŞK YENİDEN FATİH ŞEKERCİZADE(BUĞRA GÜLSOY) KİMDİR?

Fox Tv 'de yeni başlayan Aşk Yeniden dizisi ilk bölümü ile ekranlara geldi ve reyting rekoru kırdı. Yayınlandığı gün birinci olmayı başaran Aşk Yeniden dizisi hem oyuncuları hem de konusu ile izleyicinin beğenisini kazandı. Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı Aşk Yeniden dizisi oyuncularından Fatih Şekercizade'yi canlandıran Buğra Gülsoy hakkında detaylı bilgi vermek istedik. Aşk Yeniden dizisi Fatih Şekercizade nasıl bir karakter, Buğra Gülsoy kim, kaç yaşında, işte detaylar...

AŞK YENİDEN DİZİSİ FATİH KİMDİR?
Aşk Yeniden dizisindeki Fatih, yakışıklı, zengin, iyi eğitim almış bir gençtir. Aile değerlerine bağlıdır. Hayatın zorluklarını hiç görmemiştir ama muhallebi çocuğu da değildir. Aslında içinde her şeye karşı duracak kadar cesur bir kalp taşımaktadır içinde ama bunu kendisi de zaman içinde öğrenecektir. Sevdiği her şeye tutkuyla bağlanan biridir. Onu hayatta en çok zorlayan şey ailesinin kendisine yüklediği misyondur. Herkes onun için yaşıyor gibi görünse de aslında Fatih onlar için kendini feda etmektedir. Ta ki Zeynep’i görene kadar… Onu gördükten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmamıştır. Fatih içindeki aşık adamı ve onun yapabileceklerini gördükçe kendisine inanamayacaktır.

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR?
Buğra Gülsoy 22 Şubat 1082 Ankara doğumludur.

Buğra Gülsoy, ilk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini de Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin mimarlık bölümünde tamamlamıştır. Aslında mimar olan  yakışıklı oyuncu daha 13 yaşında iken ilk sahne deneyimini yaşamıştır. Daha sonra ise Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol almış, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yapmıştır. Bu filmler; Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası ve Mutlu Sondur. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Gülsoy, aynı zamanda Uluslararası Kıbrıs Kısa Fim Festivali'nin proje tasarımcısı ve direktörüdür. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı.

İlk kez 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hepimiz Birimiz İçin adlı dizi filmin başrol oyuncusu olarak Nazım karakteri ile Türk izleyicilerinin karşısına çıkan oyuncu, dizinin ardından yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül`ün yaptığı Güneşi Gördüm filminde Berat karakteriyle beyazperdeye adım attı. Ardından Atv`de yayınlanan Unutulmaz adlı dizide Tolga karakterini canlandırdı. Derviş Zaim tarafından yönetilen ve ilk gösterimi 2010 Altın Portakal Film Festivali'nde yapılan ve 2011 yılında gösterime girmiş olan Gölgeler ve Suretler isimli filmde Ahmet isimli bir Türk gencini canlandırmıştır. Kanal D'de yayınlamakta olan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde bir sezon boyunca Vural karakterini canlandırmıştır. Kanal D'de yayınlanan, Kuzey Güney isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşmış ve bu dizide Güney Tekinoğlu karakterini canlandırmıştır. Şuan FOX Tv de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Özge Özpirinçci ile başrolü paylaşmaktadır.

Ankara doğumlu olan oyuncu İstanbul'da ikamet etmektedir. Tiyatro hayatına arkadaşları Serhat Teoman, Fatih Sönmez ve Emre Erkan'la birlikte kurduğu Tiyatro Kutu ile devam etmiştir. Tiyatro Kutu'nun kapanmasının ardından Serhat Teoman ve Emre Erkan'la birlikte kurdukları GET Yapım ile sinema ve tiyatro çalışmalarına devam etmektedir.

Buğra Gülsoy, Burcu Kara ile 2011 yazında evlenmiş; 2 Ağustos 2012 tarihinde boşanmıştır.
Diziler:
2008      Hepimiz Birimiz İçin dizisi Nazım
2009-2010 Unutulmaz dizisi Tolga
2010-2011 Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi Vural Namlı
2011-2013 Kuzey Güney dizisi Güney Tekinoğlu
2013-2014 Eski Hikaye dizisi Mete
2014- Bana Artık Hicran De dizisi Sinan
2015- Aşk Yeniden dizisi Fatih Şekercizade
http://haberler4.blogspot.com
Filmler:
2004 Trio Kısa Film - Oyuncu
2005 Heterotopya Kısa Film - Yönetmen,Oyuncu
2006 İnsan Üçleme Kısa Film - Yönetmen,Oyuncu
2007 Alt Üst Kısa Film - Yönetmen,Oyuncu
2007 Nar Yarası Kısa Film - Oyuncu
2007 Mutlu Son Kısa Film - Yönetmen,Oyuncu
2009 Güneşi Gördüm Berat Oyuncu
2010 Gölgeler ve Suretler Ahmet Oyuncu

2011 Güzel Günler Göreceğiz Cumali Oyuncu
http://haberler4.blogspot.com 
Buğra Gülsoy Fotoğrafları:

bugra-gulsoy-ask-yeniden bugra-gulsoy-ask-yeniden bugra-gulsoy-ask-yeniden bugra-gulsoy-ask-yeniden

Aşk Yeniden Dizisi Fatih - Buğra Gülsoy Kimdir, Biyografisi, Fotoğrafları Reviewed by Haberler4 on 2/19/2015 Rating: 5
All Rights Reserved by Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Share by Star Tuan

Biểu mẫu liên hệ

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.